Реклама
Реклама
Реклама

Як вдало вийти заміж?

  1. Напрямок роботи шлюбного агентства "Хеппі Лайф" - це російські і міжнародні знайомства.
  2. Законодавство країн Єврозони ретельно регулює діяльність шлюбних агентств і гарантує конфіденційність...

Як вдало вийти заміж? Це питання задає собі кожна жінка.

Цілком природно, що кожна дівчина в певному віці починає замислюватися про заміжжя і задає собі питання: як вдало вийти заміж Цілком природно, що кожна дівчина в певному віці починає замислюватися про заміжжя і задає собі питання: "як вдало вийти заміж?" Для кожної жінки свій вік, хтось готовий до сім'ї і народження дітей вже в 20 років, а хтось приходить до думки про готовність до шлюбу в 30 і пізніше, все індивідуально. Але кожна поважаюча себе жінка хоче не просто вийти заміж, а ВДАЛО вийти заміж за гідного чоловіка.

Розуміння «вдалості» заміжжя для кожної жінки своє: для когось це матеріальний і соціальний статус чоловіка, для кого-то це стан душі і відчуття єднання з близьким по духу людиною. Але ми знаємо, що ВСЕ жінки мріють отримати від відносин з чоловіком - відчуття емоційного комфорту і стабільність.

Так уже сталося, що ми живемо в країні, де історично жінок кількісно більше, ніж чоловіків і вдало вийти заміж стає не так-то просто ... При цьому, величезна кількість молодих, привабливих, освічених і самодостатніх жінок, які хочуть бачити поруч гідних партнера для життя і стосунків.

Отже, як же вийти заміж швидко, і при цьому - вдало?

Вийти заміж або познайомитися з чоловіком в наш час привабливою і розумною жінці - не проблема. Зробити це досить просто - в кафе, ресторані, клубі, ... де завгодно! Але чи влаштовують Вас такі знайомства і зустріли Ви чоловіка, про який мрієте?

Наші клієнтки - це саме такі леді, які бажають знайомитися тільки з гідними кандидатами і, в кінцевому підсумку, зробити правильний вибір для того, щоб майбутнє заміжжя стало дійсно вдалим.

Наше завдання - допомогти Вам не просто вийти заміж і знайти свою другу половинку, а надати Вам можливість вибору серед НАЙКРАЩИХ чоловіків і вийти заміж - ДОБРЕ.

Напрямок роботи шлюбного агентства "Хеппі Лайф" - це російські і міжнародні знайомства.

Шлюбне агентство "Хеппі Лайф" працює з солідними європейськими і російськими шлюбними агентствами, агентствами знайомств і свахами , Де клієнти - це дорослі чоловіки з внутрішньої зрілістю і готовністю до серйозних стосунків (сім'ї).

Клієнти зарубіжних партнерів (шлюбних агентств) - чоловіки високого рівня доходу, статусу і освіти, які хочуть бачити поруч із собою гідну жінку (дружину) з Росії. Укладаючи контракт з шлюбним агентством, чоловіки оплачують солідний гонорар за індивідуальний пошук і підбір супутниці життя, а також несуть витрати по оплаті подорожі в країну потенційної нареченої або запрошення дівчини в свою країну проживання. Чоловіки, серйозно орієнтовані на шлюб з російською жінкою, виключають можливість пошуку своєї другої половини на сумнівних безкоштовних сайтах знайомств . Довіряючи процес пошуку професіоналів європейських шлюбних агентств, які мають ліцензію і надійну репутацію.

Законодавство країн Єврозони ретельно регулює діяльність шлюбних агентств і гарантує конфіденційність персональних даних кожного клієнта. Заможні і серйозні чоловіки вважають за краще звертатися в шлюбні агентства, оскільки не хочуть афішувати своє особисте сторону свого життя на сайтах знайомств, яким не довіряють.

Не секрет, що європейські чоловіки - відмінні батьки, що люблять дітей Не секрет, що європейські чоловіки - відмінні батьки, що люблять дітей. Якщо Ви плануєте стати матір'ю в майбутньому, задумайтеся: чи хотіли б Ви, щоб Ваша дитина народилася і ріс у благополучній сім'ї? Дійсно, ставлення до дітей у чоловіків з Європи трепетне, а підхід до їхнього виховання - відповідальний.

Напевно, Ви помічали, як мужній чоловік дбайливо притискає дитину до грудей, а поруч веде за ручку другого малюка? В одному Ви можете бути впевнені: вихідні дні, пікніки, поїздки на відпочинок, спільні походи по магазинах, парки розваг, сімейні вечори - це те, що може дати Вам хороший чоловік. Детальніше про чоловіків США можете почитати тут. Про різниці менталітету росіян і американців.

Завдяки Агентству знайомств "Хеппі Лайф" у Вас з'явилася унікальна можливість зробити Ваше майбутнє по-справжньому красивим і щасливим.

Якщо Ви хочете познайомитися з чоловіком і вийти заміж, з яким Ви зможете подорожувати по світу, насолоджуватися спільними пішими прогулянками, пити каву і засуджувати найближчі покупки в будинок за столиком в затишному ресторанчику, гуляти босоніж по мокрому піску біля океану взявшись за руки, будувати спільні плани на проведення вихідних, то чекаємо Вас в нашому Шлюбному Агентстві знайомств.


Серйозні, забезпечені, освічені чоловіки мріють знайти ніжну, люблячу і розуміє супутницю життя, з якої розділять всі радощі життя.

Для бажаючих познайомитися з заможними чоловіками з країн Європи, США, Китаю і ін. Країн, ВДАЛО вийти заміж і створити міцну семьютакая можливість надана і здійснюється виключно через персональних агентів західних клієнтів, що мають угоди з найуспішнішим і надійним шлюбним агентством «Хеппі Лайф».

Укладаючи річний контракт на персональне обслуговування в Шлюбному агентстві «Хеппі Лайф» Ви отримуєте можливість знайомства і спілкування ТІЛЬКИ з самими кращій та гідній чоловіками з Росії та інших країн. Повноцінна підтримка і супровід протягом всього терміну дії договору. Підбір кандидатів ведеться виключно згідно Ваших вимог до майбутнього партнера.

Принципи роботи шлюбного агентства "Хеппі Лайф":

- Ми націлені на результат - Ваше щасливе заміжжя: якщо Ви серйозно мотивовані на шлюб, і у Вас є сильне бажання знайти гідного супутника життя. Ви готові будувати серйозні стосунки з чоловіком? Ми гарантуємо Вам позитивний результат! - Ми націлені на результат - Ваше щасливе заміжжя: якщо Ви серйозно мотивовані на шлюб, і у Вас є сильне бажання знайти гідного супутника життя

- Ми не працюємо з шукачами пригод, шахраями і сумнівними особистостями. Тільки перевірені люди, орієнтовані на шлюб. Якщо ми розуміємо, що людина не націлений на побудову серйозних відносин, ми припиняємо з ним співпрацю;

- З кожним клієнтом, ми працюємо індивідуально, надаємо професійну підтримку по будь-яких питань протягом всього часу нашої співпраці; ми не обмежуємося робочим часом, ми завжди на зв'язку з нашими клієнтами;

- Ми працюємо ТІЛЬКИ з реальними людьми, які серйозно зацікавлені в шлюбі.

- Співпрацюємо з виключно НАДІЙНИМИ партнерами - свахами із шлюбних агентств Західної Європи, легально здійснюють діяльність шлюбного агентства, які пропонують гідний рівень (реальних і перевірених особисто) чоловіків, орієнтованих на шлюб з російською жінкою;

- Ми працюємо згідно Етичного Кодексу Агентства знайомств. Для нас дуже важлива безпека і захищеність наших клієнтів, саме тому ми велику увагу приділяємо збереженню конфіденційності інформації, забезпечуємо безпеку і комфортність перебування в країні - потенційного чоловіка в момент особистої зустрічі, надаємо особисті консультації з питання безпеки спілкування, про можливі труднощі і способи їх подолання ;

Команда шлюбного агентства «Хеппі Лайф» - психологи, астрологи, стилісти, юристи, перекладачі іноземних мов - це такі ж жінки, для яких питання пошуку «свою людину» зрозумілий і близький Команда шлюбного агентства «Хеппі Лайф» - психологи, астрологи, стилісти, юристи, перекладачі іноземних мов - це такі ж жінки, для яких питання пошуку «свою людину» зрозумілий і близький. Тому, закликаємо Вас, не замикайтеся в собі: будьте активними, зробіть ПЕРШИЙ КРОК, записавшись на консультацію в шлюбне агентство «Хеппі Лайф».

Перша зустріч дасть Вам можливість зрозуміти принцип роботи шлюбного агентства, зрозуміти чоловік з якої країни Вам ближче, задати питання, щодо міжнародних відносин.

Консультація ні в якому разі не зобов'язує Вас укладати договір, перш за все ЦЕ ВАШЕ РІШЕННЯ! Ми завжди раді бачити Вас в нашому офісі.

УВАГА!!! Ми хочемо, щоб Ваш вибір був більш широким і тому не поділяємо за вартістю російське і міжнародний напрямок. У Вас завжди є ВИБІР !!!

← Назад до списку статей

Як вдало вийти заміж?
Отже, як же вийти заміж швидко, і при цьому - вдало?
Але чи влаштовують Вас такі знайомства і зустріли Ви чоловіка, про який мрієте?
Якщо Ви плануєте стати матір'ю в майбутньому, задумайтеся: чи хотіли б Ви, щоб Ваша дитина народилася і ріс у благополучній сім'ї?
Напевно, Ви помічали, як мужній чоловік дбайливо притискає дитину до грудей, а поруч веде за ручку другого малюка?
Ви готові будувати серйозні стосунки з чоловіком?