Реклама
Реклама
Реклама

Мікрорайон «Квартал у озера» - Купити двокімнатну квартиру в Челябінську - Продаж 2-кімнатних квартир від забудовника «Флай Пленінг»

«Квартал у озера» має багато переваг: доступні ціни, близькість вже діючих муніципальних дитячих садків, школи, поліклініки для дорослих і дітей, магазинів, пляжу і до центру Челябінська - 15 хвилин їзди. Забудовник ЖК «Квартал у озера» - ТОВ Апрі «Флай Пленінг», лідер по здачі житла в Челябінську за підсумками 2016 р

Переваги двокімнатних квартир в ЖК «Квартал у озера»:

  • ЗРУЧНІ ЛІФТИ: ліфтова шахта розташована окремо, що не примикає до стін квартир, тому незалежно від розташування квартири працюючий ліфт не порушує спокою мешканців. Ліфти мають подвійні наскрізні проходи.
  • ВДАЛЕ РОЗТАШУВАННЯ: центр міста в 15-ти хвилинах їзди, поруч пляж - популярне місце літнього дозвілля для великих і маленьких з купанням, сонячними ваннами і риболовлею, в крокової доступності десткое сади, муніципальна школа, дитяча та доросла поліклініка, магазини.
  • НАДІЙНИЙ ЗАСТРОЙЩИК: ТОВ Апрі «ФЛАЙ ПЛЕНІНГ» - один з найбільш надійних забудовників регіону, за підсумками минулого року компанія ввела в експлуатацію житла понад 60 000 кв.м. і стала за цим показником лідером ринку новобудов Челябінська в 2016 р




Про «Кварталі у озера»

«Квартал у озера» розташовується на ЧТЗ в 9 км. від Площі Революції, час у дорозі до центру міста - близько 15 хвилин. Незаперечна перевага району - близькість до Першого озера власним упорядкованим пляжем. Район Чурилова, куди територіально відноситься «Квартал у озер», сьогодні має хорошу транспортну доступність за рахунок відкриття в 2016 р великий магістралі - Проспект Давидова. «Квартал у озера» відрізняє затишна сімейна обстановка. Тут багато сімей з маленькими дітьми, адже для таких покупців особливо важлива близькість до будинку садків, школи, поліклініки, а також екологія проживання.

Спосіб покупки квартири

  • 100% оплата
  • Іпотека в провідних російських банках на спеціальних умовах: Сбербанк, ВТБ 24, Россельхозбанк, Уралсиб, Уралпромбанк, Російський капітал, Абсолют банк, Газпромбанк, Прімсоцбанк і ін.
  • Купівля за допомогою субсидії Фонду ПІК до 20% .
  • Материнський капітал, військові сертифікати.

Ще залишилися питання? Запишіться на екскурсію і оціните «Квартал у озера» самі!

Слідкуйте за нашими новинами Слідкуйте за нашими новинами!

Наші банки-партнери:

Наші банки-партнери:


Ще залишилися питання?