Реклама
Реклама
Реклама

Запоріжжя велосипедне: побудували перший велогараж і обіцяють відкрити доріжки

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

20 червня 2015 року, 19:38 Переглядів: 20 червня 2015 року, 19:38 Переглядів:   Перший велогараж в Запоріжжі

Перший велогараж в Запоріжжі. Фото: "Сегодня".

В Запоріжжя в парку "Дубовий гай" сьогодні, 20 червня, відкрили велосипедний гараж. Як відзначають творці проекту, гараж став першим не тільки в Запоріжжі, а й у всій Україні.

Велогараж на території господарського двору "Дубового гаю" побудували за кошти ООН в Україні. Він обійшовся в 50 тисяч гривень. У гаражі є 80 місць. За 40 гривень двоколісний транспорт можна зберігати тут цілий місяць, за 2 гривні - добу.

як розповіла директор парку Вікторія Чикалова, таким чином, в парк планують залучити любителів здорового способу життя.

як розповіла   директор   парку Вікторія Чикалова, таким чином, в парк планують залучити любителів здорового способу життя

"Це перший подібний об'єкт в нашому місті. Ми будемо раді, якщо 80 сімей Запоріжжя будуть вважати" Дубовий гай "практично своєї дачею. Багатьом незручно зберігати велосипеди будинку, заносити їх на п'ятий поверх, наприклад. Парк же знаходиться на Набережній, звідки велосипедистам буде легко дістатися в улюблені місця відпочинку ", - говорить Вікторія Чикалова.

За словами творців велогараж, проект став першим не тільки в Запоріжжі, а й у всій Україні.

До слова, в той же час в Запоріжжі існує всього лише одна велодоріжка - її відкрили кілька тижнів тому на Південному мікрорайоні. На новому асфальті комунальники зробили розмітку для велосипедистів. Як розповіла прес-секретар мера Саодат Усмонова, міська влада планує в найближчому майбутньому відкрити велодоріжку уздовж центрального проспекту Запоріжжя.

Нагадаємо, в Дніпропетровську кілька місяців тому заммера обкатав майбутню велодоріжку. Доріжка зв'яже житлові масиви Перемога-6 і Червоний Камінь, а її довжина складе 15 кілометрів.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Запоріжжя велосипедне: побудували перший велогараж і обіцяють відкрити доріжки". інші Останні новини України дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Олександр Литвин

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ