Реклама
Реклама
Реклама

Екатерінбуржци обговорять новий корпус філармонії, який побудують на місці п'ятиповерхівки на Лібкнехта

На місці п'ятиповерхівки біля філармонії повинен з'явитися новий корпус

Мерія оголосила про початок громадських обговорень за проектом планування і проекту межування території, де будуть зводити новий корпус філармонії. Мова йде про ділянку в межах вулиць Клари Цеткін - Тургенєва - Первомайської - Карла Лібкнехта, поки там стоїть п'ятиповерховий житловий будинок. Постанови про обговореннях вчора підписав глава адміністрації Олександр Якоб, а замовників проекту планування і межування є сама філармонія.

За новими правилами, брати участь в громадських обговореннях можна на сайті

обсужденія.екатерінбург.рф . Збиратися в одному залі і задавати питання особисто тепер не потрібно. Висловити думки з цього проекту можна починаючи з сьогоднішнього дня по 23 жовтня.

«Експозиція проектів, що підлягають розгляду на громадських обговореннях, відкриється 18 вересня в холі другого поверху будівлі адміністрації міста Єкатеринбурга на Леніна, 24а і буде проводитися по 2 жовтня включно», - зазначено на порталі мерії.

Експозицію можна буде подивитися з понеділка - по четвер з 09:00 до 18:00 і
в п'ятницю з 09:00 до 17:00.

Видовий кадр генплану кварталу Карла Лібкнехта - Клари Цеткін - Тургенєва - Першотравнева. В кадрі - Храм-на-Крові, Вознесенська церква. Концертний зал філармонії - будівлі з зеленими дахами Видовий кадр генплану кварталу Карла Лібкнехта - Клари Цеткін - Тургенєва - Першотравнева Контур нового залу в поєднанні з п'ятиетажкою, яка тут стоїть зараз

Якщо ви захочете взяти участь в обговоренні, то свою особистість доведеться підтвердити документами (якщо вона вже не підтверджена, наприклад, на порталі держпослуг). Для порівняння: за участю в публічних слуханнях, як правило, досить було просто показати реєстратору паспорт з міською пропискою. Про всіх правилах цього формату обговорення можна прочитати тут.

В інтерв'ю журналістам Євген Куйвашев сказав, що новий концертний зал на 1300 місць буде точно побудований.

Текст: Марія ІГНАТОВА
Фото: Артем Устюжаніна / Е1.RU; проектна документація; Яндекс мапи