Реклама
Реклама
Реклама

Маяковський Володимир Володимирович

  1. КАТЕГОРІЇ книг
  2. Автор: Маяковський Володимир Володимирович
  3. Автор: Маяковський Володимир Володимирович
  4. Книги інших авторів, схожі за жанром

Пані та панове! Електронні книги в бібліотеці є безкоштовними. Ви можете їх читати онлайн або ж безкоштовно скачати в будь-якому з обраних форматів: txt, jar і zip. Зверніть увагу, що якісні електронні та паперові книги можна придбати в спеціалізованих електронних бібліотеках і книгарнях (Litres, Read.ru і т.д.).
Можливість вільного додавання книг в розділи бібліотеки (категорії книг) технічно закрита з червня 2010р. Якщо Ви володієте правами на який-небудь текст і не згодні з його розміщенням на сайті, будь ласка, напишіть нам.
Додавання нових книг в розділи бібліотеки можливо тільки в порядку, що не суперечить законодавству РФ, особами, що володіють правами на тексти.

КАТЕГОРІЇ книг

Залишити подяку, побажання автору
Листи, заяви, записки, телеграми, довіреності

Автор: Маяковський Володимир Володимирович

Жанр: Біографії і мемуари

, критика . Опис: Володимир Маяковський. Повне зібрання творів в тринадцяти томах. Том тринадцятий. Листи та інші матеріали Підготовка тексту і примітки: В. Л. АРУТЧЕВА - поетичні заготовки, експромти, незакінчена; А. Г. Бромберг - тези і програми виступів; Е. А. Дінерштейн - листи, заяви, записки, телеграми, довіреності; В. Ф. ЗЕМСКОВ - відповіді на анкети, чорнові записи до виступів, бесіди з Маяковським; А. В. лютневого - листи до рідних. ГИХЛ, М., 1961 OCR Бичков М. Н .... Рейтинг книги: 5.0 / 5 (голосів: 4) ,   критика читачі про книгу (0) | читати книгу | скачати книгу Париж (1924-1925)

Автор: Маяковський Володимир Володимирович

Жанр: Поезія Опис:

Цикл віршів: Їду Місто Верлен і Сезан Notre-Dame Версаль Жорес Прощання (Кафе) Прощання Володимир Маяковський Париж (1924-1925)

***

Володимир Маяковський. Повне зібрання творів в тринадцяти томах. Том шостий. 1924 - перша половина 1 925 Підготовка тексту і приміток: І. С. Евентов - вірші, тексти до малюнків, гасла, "Літаючий пролетар", колективне Ю. Л. Прокушев - "Володимир Ілліч Ленін" ГИХЛ, М., 1957 OCR Бичков М В.М.. mailto: [email protected] Рейтинг книги: 3.3 / 5 (голосів: 4) Володимир Маяковський читачі про книгу (0) | читати книгу | скачати книгу

Книги інших авторів, схожі за жанром

ВИПАДКОВЕ ТВІР

Не треба слів. Ти все зрозумієш сама,
Коли захід у твої загляне вікна,
Коли в холодному сутінках зима
Раптом ранить серце пам'яттю жорстокою.
Ти сховаєшся під покровом хмар,
Де зцілюють навіть прокажених.
Але мертва листя, як помста Богів,
Як привид промайне в ночах безсонних.
Поховати б стару печаль .... >>

30.06.10 - 9:37
Ніна

Читати онлайн твори

Хочете щоб ваш твір або ваш улюблений віршик з'явилися тут? додайте його!