Реклама
Реклама
Реклама

Будівництво космодрому Східний і вакансії

Прогноз соціально-економічного розвитку Амурської області на найближчі роки чекає впевнений і стійке зростання. Цьому посприяє будівництво космодрому Східний, на який виділяється близько 400 млрд рублів.

Майбутній російський космодром планується побудувати на Далекому Сході в Амурській області, поблизу селища Вуглегірськ Майбутній російський космодром планується побудувати на Далекому Сході в Амурській області, поблизу селища Вуглегірськ.

Ми з вами не будемо розглядати питання, безпосередньо пов'язані з практичною користю для людства від тяги до зірок, про те, що нові технології - це завжди надприбутково. Впевнені на всі 100%, що всіх нас зараз цікавить початок цієї епопеї, а саме саме будівництво, що надається робота, відкриті вакансії на будівництві космодрому Східний.

Справа в тому, що на цьому грандіозному будівництві протягом п'яти років буде задіяно близько 15000 фахівців різного профілю. А в пікові передпускові дні сумарна кількість працівників досягне позначки в 30000 чоловік. Так, що плацдарм для отримання високооплачуваної роботи є відмінний.

Згідно з офіційною заявою директора Федерального агентства спецстроітельства Миколи Аброськіна (керівництвом країни, Спецбуд Росії наділений функціями генпідрядника), Спецбуд Росії приступить до будівництва космодрому Східний в Амурській області з 2011 року, яке буде вестися в три етапи і, згідно з планом, має завершитися до 2018 року .

І вже сьогодні, багато жителів Росії готові переїхати до місця будівництва всією сім'єю і негайно приступити до роботі вахтовим методом на Далекому Сході ...