Реклама
Реклама
Реклама

Авто в кредит в Бєлгороді - купити машину в розстрочку без первісного внеску

  1. Авто в кредит в Бєлгороді з початковим внеском
  2. Авто в розстрочку в Бєлгороді
  3. Автокредит в Бєлгороді без початкового внеску на машину
  4. Автокредитування в Бєлгороді - купити автомобіль з пробігом

За третій квартал на вітчизняному авторинку частка машин, придбаних в кредит, а не за рахунок особистих заощаджень населення, зросла на 2,8 п. П. За статистикою, майже 46,5% всіх угод купівлі-продажу ТЗ в Білгородській області та інших регіонах РФ полягає із залученням позикових коштів. При цьому можливість купити авто в кредит в Бєлгороді жителям міста пропонують 15 комерційних і кілька кептивних банків.

Пропозиції місяці:

Кредитні картки

мікропозик

споживчі кредити

Подивитися ще

Подивитися ще

Подивитися ще

Авто в кредит в Бєлгороді з початковим внеском

Позичальник може вибрати найбільш вигідний для себе автокредит в Бєлгороді (з початковим внеском від 15-30%) з двох сотень програм, представлених в сукупному асортименті місцевих банків. Ставки за позиками банків варіюються в межах 7-28% річних. При цьому з мінімальною переплатою купити машину в кредит в Бєлгороді можна по державній або партнерським програмам.

Партнерські пропозиції - це спільні цільові позики банків і дилерів, що дозволяють купувати машини конкретних марок з більш низькою переплатою (від 7% річних). Про умови державного співфінансування автопозик читайте в публікації « Пільгове автокредитування в 2016 році ». Партнерські пропозиції - це спільні цільові позики банків і дилерів, що дозволяють купувати машини конкретних марок з більш низькою переплатою (від 7% річних)

Авто в розстрочку в Бєлгороді

Росіяни, які не готові придбати нову машину або авто з пробігом в кредит в Бєлгороді через високу переплати по позиках, часто цікавляться можливістю покупки ТЗ «в борг» у дилера без відсотків. Але на даний момент придбання машини в розстрочку в Бєлгороді практично неможливо через відсутність відповідних пропозицій на ринку. Місцеві дилери вважають за краще співпрацювати з банками-кредиторами, пропонуючи клієнтам розроблені спільно партнерські позики.

У тому випадку, якщо вам зустрілося оголошення на кшталт «Продам авто в розстрочку в Бєлгороді», будьте готові до того, що належить воно не господареві ТЗ, а перекупникові. До того ж при продажу автомобіля в розстрочку в Бєлгороді по оголошенню машина, як правило, просто здається в оренду з довгостроковим викупом.

Автокредит в Бєлгороді без початкового внеску на машину

Автокредитуванням в Бєлгороді без початкового внеску займаються тільки ВТБ 24, Меткомбанк АТ і КБ «Східний». Інші фінустанови в складній економічній ситуації не готові працювати з клієнтами, не спромігся зібрати кошти для погашення ПВ.

Автокредит в Бєлгороді без початкового внеску на покупку нових машин надає АТ Меткомбанк, в лінійці якого представлено 7 відповідних цільових позик, 6 з яких - партнерські пропозиції, розраховані на придбання іномарок. Автокредит в Бєлгороді без початкового внеску на покупку нових машин надає АТ Меткомбанк, в лінійці якого представлено 7 відповідних цільових позик, 6 з яких - партнерські пропозиції, розраховані на придбання іномарок

Автокредитування в Бєлгороді - купити автомобіль з пробігом

Для позичальників, які планують купити в кредит авто з пробігом в Бєлгороді, міські банки розробили понад півсотні цільових програм. Але тільки 3 з 60 позичок, представлених в лінійках місцевих фінустанов, розраховані на придбання старих ТЗ без ПВ - пропонують їх ЗАТ ВТБ 24, КБ «Східний» і АТ Меткомбанк.

За програмою ВТБ 24 купити автомобіль в кредит в Бєлгороді без ПВ можна під 19,9% річних і більше. Східний експрес банк видає позики під 19-29% (ставка визначається індивідуально). Клієнти АТ Меткомбанк старі авто в кредит без початкового внеску в Бєлгороді оформляють під 22,7-25,2% річних.