Реклама
Реклама
Реклама

Шоу-рум за програмою реновації на ВДНГ завершив роботу

Фото: портал Москва 24 / Микита Симонов

Шоу-рум за програмою реновації, розташований на ВДНГ, завершив свою роботу. Майданчик відвідали близько 47 тисяч осіб, повідомляє Агентство "Москва" з посиланням главу департаменту містобудівної політики Москви Сергія Левкина.

За словами Левкина, зараз опрацьовується можливість демонстрації жителям квартир, виконаних відповідно до затверджених мером Москви вимогами до поліпшеної обробки житлових приміщень.

По зауваженнях москвичів, висловлених в шоу-румі на МУФ-2017, в експозиції допрацювали планування квартир. В однокімнатній квартирі на 50% збільшили площу коридору і передпокою, у всіх квартирах додали гардеробну, або вбудована шафа.

Крім того, була збільшена висота стель з 2,65 до 2,75 метра, виконана поліпшена обробка "комфорт-класу".

1 серпня 2017 року Сергій Собянін підписав постанову "Про програму реновації житлового фонду в місті Москві". Програма розрахована до 2032 року. Передбачається, що завдяки програмі житлові умови поліпшать більше 10 відсотків москвичів.

Затверджені урядом стандарти обробки квартир та благоустрою дворів можна було оцінити в шоу-румі на ВДНГ, який знаходився на головній алеї поряд з павільйоном "Космос".

У ньому були представлені зразки однокімнатних, двокімнатних і трикімнатних квартир з обробкою комфорт-класу.

Поділитися в соціальних мережах: