Реклама
Реклама
Реклама

Оренда звукового та світлового обладнання | Прокат звуку, світла, відеообладнання та спецефектів

В організації будь-якого заходу, буде це весілля, день народження, корпоратив, міське подія, спортивне змагання, дитяче свято, ділова конференція або виставка, важливо грамотне технічне забезпечення. Наприклад на звуковому обладнанні буде працювати DJ, який з моменту появи перших гостей і до кінця заходу буде супроводжувати його фонової музикою і дискотекою. В організації будь-якого заходу, буде це весілля, день народження, корпоратив, міське подія, спортивне змагання, дитяче свято, ділова конференція або виставка, важливо грамотне технічне забезпечення Ведучий, якому потрібен мікрофон для проведення і надання слів. Артисти, які для своїх виступів завжди використовують звуковий супровід. Музичні групи, яким потрібно підключити безліч інструментів. Відповідно від того, наскільки якісно буде працювати це обладнання, залежить багато.

Ми багато років займаємося технічним забезпеченням і пропонуємо в оренду звукове та світлове обладнання, а також обладнання та спецефекти. За роки діяльності маємо безліч вдячних клієнтів і співпрацюємо з багатьма відомими агентствами Москви та інших міст. Провели величезну кількість заходів різного масштабу і різного рівня складності і маємо великий досвід в цьому напрямку. Ми багато років займаємося технічним забезпеченням і пропонуємо в оренду звукове та світлове обладнання, а також обладнання та спецефекти Якщо ви не знаєте або сумніваєтеся у виборі того, що потрібно саме для вашого заходу, телефонуйте нам, і досвідчені фахівці завжди проконсультують і допоможуть визначитися.

Наші переваги

  • Тільки професійне обладнання провідних світових брендів. Ви можете бути впевнені, що на вашому заході буде якісна, перевірена, сучасна апаратура. Все купується тільки в офіційних представництвах і має необхідну сертифікацію.
  • Бронювання без передоплати. Оплата проводиться тільки після монтажу, після того, як ви переконаєтеся в якості наданого обладнання.
  • Безкоштовний, цілодобовий монтаж і демонтаж.
  • Свій вантажний транспорт. З нами виключений варіант, що замовлене вами обладнання не приїде на майданчик вчасно, так як ми маємо власний вантажний транспорт і незалежні від сторонніх підрядників. Це гарантує, що наші техніки доставлять і змонтують апаратуру заздалегідь, по точно затвердженим графіком. Також наявність власних вантажних автомобілів дозволяє нам зробити безкоштовну доставку до місця проведення, що є приємним бонусом при зверненні до нас.
  • 12 річний досвід технічного забезпечення заходів.
  • Різні варіанти оплати: готівкою, з банківської карти, безготівковий розрахунок з наданням всіх документів для бухгалтерії.
  • Ми зареєстровані на порталі постачальників, тому з державними, бюджетними організаціями маємо можливість працювати по Федеральним законом №44-ФЗ і вести електронний документообіг.

Ви думаєте, що все занадто добре, щоб бути правдою? Не сумнівайтеся. Просто зателефонуйте нам або залиште на сайті заявку на безкоштовний дзвінок і задайте будь-які питання. Впевнені, ви звернетеся до нас знову і знову!

Ви думаєте, що все занадто добре, щоб бути правдою?