Реклама
Реклама
Реклама

Вантажоперевезення з Москви в Нижній Новгород

Нижній Новгород - п'ятий за чисельністю що проживає в ньому населення місто і важливий економічний, культурний і транспортний центр Російської Федерації. Місто відоме добре розвиваються судо-, авіа-, автомобілебудуванням, а також інформаційними технологіями. Підприємства машинобудування і металообробки є основними у розвитку економіки міста.

Легка промисловість представлена ​​взуттєвими, швейними, панчішно-шкарпетковими підприємствами. З хорошою рентабельністю працюють деревообробні та поліграфічні підприємства. Виробництво харчових продуктів здійснюється декількома м'ясокомбінатами, молочними заводами, підприємствами громадського харчування.

Нижній Новгород знаменитий курортом Зелений Місто, який є основним центром річкового туризму в країні і місцем проведення щорічних міжнародних виставок і ярмарків.

Завдяки тому, що місто є центром перетину численних транспортних магістралей, автомобільне сполучення з іншими регіонами країни розвинене досить добре. Територією міста проходять траси регіонального значення. Крім цього, в місті є залізничний і річковий вокзали, вантажний порт, перевалочні причали для вантажів. Чинним є міжнародний аеропорт Стригін.

Завдяки наявності в місті розвиненою транспортною бази вантажоперевезення Москва Нижній Новгород здійснюються автомобільним, залізничним, річковим а також комбінованим видом транспорту. Наша Компанія готова прийняти будь-яке замовлення з транспортування вантажу в Нижній Новгород зручним для замовника способом в найкоротші терміни. Компанія також здійснює транспортування збірних вантажів, що дозволить Вам істотно заощадити.

Вантажоперевезення Москва Нижній Новгород ціни