Реклама
Реклама
Реклама

«Пошта Банк» допоможе відновити ліси в Мурманської області

Сьогодні в рамках VII Мурманської міжнародної ділової тижні відбулося підписання угоди між урядом Мурманської області і ПАТ "Пошта Банк" про співпрацю в сфері відновлення лісів на території регіону. Документ підписали заступник губернатора Євген Нікор і перший заступник президента-голови правління Пошта Банку Георгій Горшков.
Заступник глави регіону зазначив своєчасність підписання угоди - в цьому році ліси в області дуже сильно горіли. Фактично втрачено близько 13 тисяч гектарів. Підсумки 2018 року вимагають радикально збільшити обсяг лісопосадок, і ця робота буде вестися системно.
"Вступ до програми" Подаруй ліс одному! "Відкриває для нас нове вікно можливостей. Ми пишаємося тим, що жителі півночі дуже дбайливо ставляться до нашої тендітної навколишньому середовищу, і унікальна можливість посадити дерево, посадити ліс покаже готовність земляків допомогти нашій північній природі.
Наші великі компанії беруть активну участь в екологічних кампаніях. Пошта Банк, не так давно представлений в Росії і Мурманської області , Відразу починає з хороших справ. Упевнений, що проект буде вдалим ", - підкреслив Євген Нікор .
"Пошта Банк і Мурманську область пов'язують давні партнерські відносини. Мончегорськ лісництво стало самої північною територією в нашому проекті. Упевнений, що це тільки початок, і дуже скоро до нашої програми приєднаються і інші нацпарки і заповідники регіону. Адже це наш внесок сьогодні в майбутнє країни ", - зазначив Георгій Горшков.
Уже навесні в Мончегорськ лісництві планується висадка більше 64 тисяч саджанців сосни на ділянці в 18,4 гектара, постраждалому від сильного пожежі в 1997 році, після якого на вигорілій території перестали рости хвойні дерева.
Екологічний проект "Подаруй ліс одному!", Спрямований на відновлення лісових масивів в нацпарках Росії, стартував в кінці 2014 року. Взяти участь у проекті можна навіть не будучи клієнтом банку. Оплатити покупку дерев можна через банкомати і сайт Пошта Банку або оформити кредитну карту "Зелений світ". За кожні три тисячі рублів, витрачених по карті протягом місяця, банк за свій рахунок відновлює одне дерево.