Реклама
Реклама
Реклама

Пральна машина: куди її краще поставити в маленькій квартирі

  1. Пральна машина і кухня: чи сумісне це?
  2. Ванна - це потрапляння в яблучко
  3. Пралка в міні-туалеті - неможливе можливо!
  4. Пральна машина в передпокої: а чому б і ні?

Пральна машина дозволяє все швидко і без клопоту випрати. Однак одночасно пралка є і джерелом проблем. І головна з них - куди поставити це необхідне для життя скарб.

Зміст статті

У сьогоднішній статті ми навіть не будемо згадувати про розкішних апартаментах, де часом є навіть окремі приміщення для прання. Ми собі ставимо іншу задачу: розповісти, куди можна поставити пралку в хрущовці або в будь-який маленькій квартирі.

Отже, поїхали!



Пральна машина і кухня: чи сумісне це?

Стиралка на кухні - варіант досить поширений. Ставлять її, як правило, десь поблизу від мийки, оскільки саме тут доступ до водопровідних труб і каналізації найбільш простий.



Якщо і ви є прихильником установки пральної машини на кухню, зробіть так, щоб вона не займала окремого місця. Цього можна досягти, поставивши агрегат під стільницю. Оскільки оформлення машини чи буде поєднуватися з дизайном кухні, її краще прикрити дверцятами або навіть встановити в шафу.

Якщо при установці пральки на кухні вам потрібно зробити перепланування в цьому приміщенні, обов'язково почитайте ось цю статтю !

Якщо при установці пральки на кухні вам потрібно зробити перепланування в цьому приміщенні, обов'язково   почитайте ось цю статтю

Звичайно, вирішуючи, куди поставити пралку, маючи хрущовку або зовсім маленьку квартирку, можна зламати голову. Але, нам здається, розміщення її на кухні - далеко не найкращий варіант: все-таки кухня - це зовсім не те місце, куди можна регулярно приносити пральну побутову хімію і брудну білизну.



Ванна - це потрапляння в яблучко

Яблучко-то яблучком, але найчастіше ванні кімнати бувають настільки малі, що установка туди пральки здається нездійсненним мрією. Правда, як і при проведенні язичницьких ритуалів, користь можуть принести різні жертвопринесення. Наприклад, можна пожертвувати габаритами самої машини, віддавши перевагу мініатюрній моделі. А можна встановити машину під раковину, про що ми вже розповідали раніше .

Звичайно, для маленької ванної можна придумати й інші варіанти. Як вам подобається пралка, встановлена ​​на п'єдесталі, простір під яким можна завжди використовувати?

Вирішивши поставити пральну машину в свою невелику ванну кімнату, ви можете звільнити місце в цьому приміщенні, замінивши ванну, на душову кабіну. Так можна отримати не тільки місце для установки пральної машини, але і втиснути білизняний кошик і якісь шафки. Тобто мова йде знову-таки про ритуал жертвоприношень.

Пралка в міні-туалеті - неможливе можливо!

Хтось скаже, що установка пральної машини в мікроскопічний туалет є чисто фантастичним сюжетом - і помилиться. Деякі доблесні умільці сумевалі виконати і цей фантастичний трюк, використавши підвісні моделі агрегатів і закріпивши їх над унітазом.

Якщо дозволяє площа туалету, то пралку можна поставити поруч з унітазом, але це надто банально, щоб деталізувати подібний варіант в нашій статті.

У туалетному розміщенні пральних машин зустрічаються і воістину екзотичні рішення. Наприклад, навряд чи ви чули про таку модель пральної машини, яка для економії простору здатна взяти на себе функцію зливного бачка. Причому вода в цьому «бачку» використовується та, яка зібралася після прання. Правда, при установці подібної пральки потрібне додаткове спеціальне кріплення.



Пральна машина в передпокої: а чому б і ні?

Пральний агрегат цілком можна встановити і в передпокої. Задрапувавши відповідним чином, його можна дуже вдало вписати в інтер'єр, а на його верхню поверхню цілком можна укладати, наприклад, сумки, ключі та інші дрібниці. Або машину можна розмітити в одній із шаф так, щоб користування нею було досить зручним. Необхідні комунікації цілком можна підвести прямо до місця її установки.

У нашій статті ми не прагнули перерахувати всі можливі місця маленької квартири, куди можна поставити вашу пральну машину. Наша мета полягала зовсім в іншому: змусити працювати ваше уяву і фантазію. Дуже сподіваємося, що поставленої мети ми досягли, і ви зумієте навіть в хрущовці поставити пралку так, що користуватися нею буде дуже зручно, а вашого життєвого простору вона абсолютно не займе.

Автор статті: Сергій Мінєєв, написано статей: 676 . Коментував: 2022.
Я вкладаю в написані мною матеріали всю свою душу і всі свої знання в надії, що це буде корисно відвідувачам нашого сайту. Буду дуже вдячний всім, хто вирішить написати свою думку про мою роботу, свої зауваження і пропозиції у формі для коментарів, наявної після кожної з опублікованих мною статей. - Детальніше..

Пральна машина і кухня: чи сумісне це?
Пральна машина в передпокої: а чому б і ні?
Пральна машина і кухня: чи сумісне це?
Як вам подобається пралка, встановлена ​​на п'єдесталі, простір під яким можна завжди використовувати?
Пральна машина в передпокої: а чому б і ні?