Реклама
Реклама
Реклама

ТОП-10: недорогі і цікаві подарунки на Новий рік, які можна купити в Естонії

  1. 1. лотерейних білетів
  2. 2. ялинкові іграшки
  3. 3. АКСЕСУАРИ І ГАРНІТУРА для смартфонів
  4. 4. НАБІР СОЛОДОЩІВ ДЛЯ ДІТЕЙ
  5. 5. ПОДАРУНОК ДЛЯ ГОСПОДАРЯ ДОМАШНЬОГО УЛЮБЛЕНЦЯ
  6. 6. ДЛЯ ЛЮБИТЕЛІВ гарячих НАПОЇВ
  7. 7. Господарочка
  8. 8. Рослина БЕЗ КОРЕНІВ
  9. 9. ЕЖЕДНЕВНИКИ НА 2019 рік
  10. 10. НАБІР ДЛЯ глінтвейн

Дорогий не подарунок, а увага - це відомо всім. Проте, мало кому буде приємно отримати в подарунок чергову непотрібну дрібничку або символ приходить року ... Що ж робити, якщо фінанси співають романси та й часу бігати по магазинах немає? портал Limon.ee все передбачив і приготував для вас ТОП-10 незвичайних подарунків, які несильно вдарять по бюджету.

1. лотерейних білетів

Напередодні Нового року на кожного з нас навалюється багато важливих справ, серед яких, поза сумнівом, лідируючу позицію займає пошук подарунків для рідних.

Але якщо в смаках близьких ми більш-менш розбираємося, то що робити, якщо новорічну ніч ви плануєте провести у великій компанії, в якій, в тому числі, є і малознайомі люди? Йти з порожніми руками - не варіант. Купувати подарунки навмання - теж.

Дорогий не подарунок, а увага - це відомо всім

ФОТО: Graham Oliver / PantherMedia / Graham Oliver

Ідеальним рішенням, якщо у вашій компанії все є повнолітніми, стане покупка експрес-лотереї для кожного присутнього. Так-так, ми маємо на увазі ті самі квитки з ігровим полем і напиленням, яке потрібно прати монеткою. Якщо три числа будуть однаковими, значить ви виграли відповідну суму.

Нагадаємо, що покупка лотерейних квитків в Естонії здійснюється тільки за наявності документа, що посвідчує особу. Виграш в разі перемоги теж зможе отримати тільки та особа, яка квиток набувало. А ось на експрес-лотерею це правило не поширюється. Вас, звичайно, попросять показати документ при покупці, щоб упевнитися, що вам є 18 років, однак свій виграш зможе забрати будь-який повнолітній.

2. ялинкові іграшки

Ні для кого не секрет, що народити новорічну ялинку - справа витратна. Купівля всіх прикрас може обійтися в сотні євро, тому багато жителів Естонії вважають за краще купувати по кілька незвичайних іграшок на рік, а деякі чекають січневих знижок і купують прикраси вже після свят, щоб уникнути витрат в кінці року.

Купівля всіх прикрас може обійтися в сотні євро, тому багато жителів Естонії вважають за краще купувати по кілька незвичайних іграшок на рік, а деякі чекають січневих знижок і купують прикраси вже після свят, щоб уникнути витрат в кінці року

ФОТО: SANDER ILVEST / EESTI MEEDIA / SCANPIX

Ялинкова іграшка може стати відмінним подарунком. Такий подарунок не позбавлений символічності і буде служити довгі роки. Обрадує ялинкова іграшка представника будь-якого покоління, особливо якщо ви підберете її, виходячи з смаків того, для кого її купуєте. Хтозна, можливо, подарунок у вигляді ялинкової іграшки стане приємною традицією!

До слова, вдатися до нашої поради можна і в тому випадку, якщо вам належить відзначати свято у великій компанії. Цікаві прикраси можна придбати в середньому за 6-10 євро. Проявіть трохи фантазії, упакуйте подарунок в красиву папір, а на внутрішній стороні упаковки напишіть свої побажання і привітання.

Проявіть трохи фантазії, упакуйте подарунок в красиву папір, а на внутрішній стороні упаковки напишіть свої побажання і привітання

ФОТО: SANDER ILVEST / EESTI MEEDIA / SCANPIX

До речі, іграшку можна зробити і своїми руками. В інтернеті ви зможете знайти величезну кількість статей і відео, в яких майстри діляться порадами і показують всі етапи виготовлення прикраси. портал Limon.ee також прогулявся по інтернет-магазинах і наткнувся на набір новорічних куль з наповнювачем і буквами , З яких можна зібрати ціле слово або ж просто придбати кулі з першими буквами імені та прізвища людини, якій ви готуєте подарунок.

3. АКСЕСУАРИ І ГАРНІТУРА для смартфонів

Смартфон в житті сучасної людини відіграє величезну роль. З його допомогою ми зв'язуємося з близькими, спілкуємося в соціальних мережах, дізнаємося маршрут або останні новини, робимо знімки. І якщо сам гаджет може обійтися в пристойну суму, то порівняно недорогі аксесуари для нього знайти неважко.

І якщо сам гаджет може обійтися в пристойну суму, то порівняно недорогі аксесуари для нього знайти неважко

ФОТО: Pantermedia

Як недорогого подарунка на Новий рік відмінно підійде чохол. Головне - згадати, у кого зі знайомих який смартфон, і не помилитися з моделлю. Любителям Селфі може стати в нагоді додаткова лампа, яка кріпиться до корпусу телефону, особливо якщо в смартфоні немає фронтальної спалаху. Для відеодзвінків з погано освітлених місць така штука теж відмінно підійде.

Якщо людина, якій ви вибираєте подарунок, захоплюється активними видами спорту, спортивний браслет для телефону теж стане вдалим подарунком, а тому, хто багато часу проводить за кермом, можна подарувати гарнітуру, за допомогою якої водій може відповідати на дзвінки, не відволікаючись від дороги.

Якщо людина, якій ви вибираєте подарунок, захоплюється активними видами спорту, спортивний браслет для телефону теж стане вдалим подарунком, а тому, хто багато часу проводить за кермом, можна подарувати гарнітуру, за допомогою якої водій може відповідати на дзвінки, не відволікаючись від дороги

ФОТО: Monkeybusiness Images / PantherMedia / Monkeybusiness Images

Насправді існує величезна кількість різних аксесуарів для смартфона. Тут і окуляри віртуальної реальності, які в естонських інтернет-магазинах можна придбати за 5-15 євро, і бездротові навушники, і штативи. Прогуляйтеся по торговим центрам або загляньте в інтернет-магазини, там обов'язкової знайдеться щось підходяще!

4. НАБІР СОЛОДОЩІВ ДЛЯ ДІТЕЙ

Дрібничок у сучасних малюків безліч: півгодини помусоліть в руках вашу ляльку або машинку і кине в шафу, де вона буде лежати до тих пір, поки у матері не скінчиться терпіння ... Чому б не подарувати те, що в дитячих руках миттєво перетворюється в фантики?

Чому б не подарувати те, що в дитячих руках миттєво перетворюється в фантики

ФОТО: Kirill Ryzhov / PantherMedia / Kirill Ryzhov

Головне - подача і увагу! Не шукайте легких шляхів у вигляді вже готових наборів від виробників солодощів, яких на полицях магазинів безліч. Зберіть набір самі: придбайте святкову коробку і потратьте 10-20 хвилин в продуктовому магазині. Набір також можна доповнити пряним печивом «піпаркоок», яке ви спекли самі. Незайвим буде прикрасити печиво ім'ям дитини. Такий подарунок обійдеться вам в 7-10 євро, але скільки радості він принесе!

5. ПОДАРУНОК ДЛЯ ГОСПОДАРЯ ДОМАШНЬОГО УЛЮБЛЕНЦЯ

Домашні тварини є повноправними членами сім'ї, але подарунок для вухатого одного швидше обрадує його господаря, ніж самого улюбленця. Якщо у людини, якій ви готуєте подарунок, є кішка або собака, можна підшукати недорогий костюм або аксесуар.

Якщо у людини, якій ви готуєте подарунок, є кішка або собака, можна підшукати недорогий костюм або аксесуар

ФОТО: Sandra Simunovic / PIXSELL / PA Images

Якщо ви вибираєте подарунок власнику собаки, яку вигулюють взимку, можливо, ваш подарунок стане в нагоді не тільки для веселого фото. В'язані шапки також потрібні довговухим собакам: кокер-спанієль, ши-тцу, таксами, бассет-хаунд і іншим породам. Крім того, за допомогою головного убору можна запобігти отит, до якого через анатомічної особливості будови вух схильні ці породи.

Подарувати можна не тільки одяг, але і іграшки, яких ніколи не буває занадто багато. Хоча ми все-таки радимо вам якимось хитрим чином дізнатися у власника вихованця, які аксесуари можуть стати в нагоді.

6. ДЛЯ ЛЮБИТЕЛІВ гарячих НАПОЇВ

Такий подарунок важко назвати оригінальним, але якщо ви підійдете до питання з з усією душею, це обов'язково оцінять!

Такий подарунок важко назвати оригінальним, але якщо ви підійдете до питання з з усією душею, це обов'язково оцінять

ФОТО: Pantermedia

У торгових центрах Естонії, а також в інтернет-магазинах продається величезна кількість дійсно красивих чайних кухлів або кавових чашок з блюдцями, які стануть хорошою основою для подарунка, який можна доповнити. Загляньте в чайну крамницю, там ви зможете придбати чай або кава на вагу, які упаковують в красиві паперові пакети або навіть в скляні баночки. Там же ви зможете знайти цукрові кристали, а в продуктовому магазині або кондитерській крамниці купити печиво або цукерки ручної роботи. Подарунок обійдеться вам мінімум в 10 євро.

7. Господарочка

При виборі такого подарунка слід проявити обережність. Якщо ви абсолютно впевнені, що людина, якій ви плануєте подарувати кухонне начиння, не образиться на такий подарунок, сміливо вирушайте в магазини!

Якщо ви абсолютно впевнені, що людина, якій ви плануєте подарувати кухонне начиння, не образиться на такий подарунок, сміливо вирушайте в магазини

Cooking Christmas cookies with cookie cutters

ФОТО: Ekaterina Fedotova / PantherMedia / Ekaterina Fedotova

Навіть якщо ви не забобонні, слід утриматися від дарування колючо-ріжучих предметів. Згідно з народним повір'ям, гострі вироби несуть на собі вкрай багато негативної енергії, а це може принести невдачу всім жителям будинку.

Відмінним подарунком стануть силіконові форми для запікання або формочки для печива. Подарунок не обов'язково повинен бути дорогим, щоб принести задоволення і одаряемому, і дарувальнику. Найчастіше такі предмети коштують недорого, але до їх покупки не доходять руки або просто немає зайвих коштів.

8. Рослина БЕЗ КОРЕНІВ

Ця квітка по достоїнству оцінили і любителі, і професіонали, адже кількість його різновидів перевищує 500, причому кожна з них по-своєму унікальна за рахунок різної структури листя, тому що люблять красиві і неординарні речі людям нескладно буде вибрати сорт до душі.

Ця квітка по достоїнству оцінили і любителі, і професіонали, адже кількість його різновидів перевищує 500, причому кожна з них по-своєму унікальна за рахунок різної структури листя, тому що люблять красиві і неординарні речі людям нескладно буде вибрати сорт до душі

ФОТО: Stefano Carocci / PantherMedia / Stefano Carocci

Тилландсии також називають атмосферними квітами - у них практично повністю відсутня коренева система, а в природі вони ростуть переважно в верхніх ярусах крони дерев. Але «приліпити» його можна куди завгодно - від кристала до пробки від шампанського.

9. ЕЖЕДНЕВНИКИ НА 2019 рік

Будь-які життєві зміни і будь-які великі справи починаються з ретельного планування: маючи план, простіше розрахувати свої сили і прийняти стратегічно важливе рішення. Те ж саме стосується вашої професійної та особистому житті - щоб залишатися гнучким, встигати добре виконувати свою роботу і вчасно відпочивати, необхідно навчитися складати план.

Те ж саме стосується вашої професійної та особистому житті - щоб залишатися гнучким, встигати добре виконувати свою роботу і вчасно відпочивати, необхідно навчитися складати план

ФОТО: Cienpies Design / PantherMedia / Cienpies Design

Подаруйте близькій щоденник на 2019 рік, а на останній сторінці напишіть свої побажання! Продаються вони в будь-якому торговому центрі і навіть в супермаркетах, а обійдуться в 3-10 євро.

10. НАБІР ДЛЯ глінтвейн

Домашній глінтвейн можна варити різними способами, а велику роль відіграє вибір вина і спецій. Традиційно використовують поєднання кориці, імбиру (про корисність якого складають легенди), мускатного горіха, лимона, апельсина і багатьох інших спецій і прянощів. Прянощі з інтенсивним смаком - бадьян, кардамон, гвоздика - можуть перебити аромат вина і фруктів.

Прянощі з інтенсивним смаком - бадьян, кардамон, гвоздика - можуть перебити аромат вина і фруктів

ФОТО: Natalya Danko / PantherMedia / Natalya Danko

Подарувавши набір для виготовлення глінтвейну, ви даруєте і приємне проведення часу. Можливо, що отримав подарунок захоче розділити ці приємні клопоти з вами! Для повноцінного подарунка вам знадобиться пляшка напівсолодкого червоного вина, спеції і кілька апельсинів. Обійдеться такий набір в 10-20 євро.

ФОТО: Denis Karpenkov / PantherMedia / Denis Karpenkov

Що ж робити, якщо фінанси співають романси та й часу бігати по магазинах немає?
Але якщо в смаках близьких ми більш-менш розбираємося, то що робити, якщо новорічну ніч ви плануєте провести у великій компанії, в якій, в тому числі, є і малознайомі люди?
Чому б не подарувати те, що в дитячих руках миттєво перетворюється в фантики?