Реклама
Реклама
Реклама

Екс-начальника райвідділу УФССП під Волгоградом відправили на 9 років в колонію за хабар в півмільйона


Кілька хвилин тому Новоаннинский районний суд Волгоградської області виніс обвинувальний вирок колишньому начальнику Кіквідзенского районного відділу судових приставів регіонального УФССП Євгену Янчене. В судовому засіданні було встановлено, що 22 березня 2017 року Янченя отримав від боржника за виконавчим провадженням 500 тисяч рублів за невжиття заходів до виконання судового рішення в частині реалізації арештованого майна. Відразу після отримання грошей Янченя був затриманий співробітниками правоохоронних органів.

- В ході розслідування кримінальної справи було встановлено ще два епізоди його злочинної діяльності: Янченя присвоїв 30 тисяч рублів - суму виконавчого збору, і 4 тисячі рублів, які боржник повинен був повернути банку. Втім, поки тривало слідство, Янченя повернув привласнені гроші, - розповіла «Все для Вас» старший помічник прокурора регіону Оксана Чередініна.

Розслідування кримінальної справи проводилося СУ СК Росії по Волгоградській області. Оперативну підтримку здійснювали співробітники УЕБ і ПК ГУ МВС регіону. З урахуванням обставин скоєння злочину та думки державного обвинувачення, суд засудив Янченю до 9 років позбавлення волі з відбуванням покарання у виправній колонії суворого режиму зі штрафом в розмірі 10 мільйонів рублів. Також Янченю позбавили права займати посади, пов'язані з здійсненням функцій представника влади на строк 5 років.

Додамо, що вердикт у законну силу не вступив і може бути оскаржений в апеляційному порядку.

big-rostov.ru


Приєднуйтесь до нас в Одноклассниках , ВКонтакте , Telegram , Facebook , Twitter , YouTube , Google+ , Instagram і RSS , Щоб бути в курсі останніх новин Волгограда та Волгоградської області.