Реклама
Реклама
Реклама

Главная Новости

Боргове визволення: Юридичні послуги компанії 'Звільнимо' для відновлення фінансової свободи

Опубликовано: 14.05.2024

Компанія "Звільнимо" надає професійні юридичні послуги з банкрутства та реструктуризації боргів в Україні, особливо з урахуванням дії закону, який набрав чинності у 2019 році. Цей закон передбачає можливість списання боргів перед банками та мікрофінансовими організаціями (МФО).

Згідно з новим законодавством, понад 1 000 000 українців можуть скористатися перевагами реструктуризації або списання боргів. Виконання цього закону є прямим і невідворотнім обов'язком банків та МФО.

Наша компанія спеціалізується на наданні повного спектру юридичних послуг у цій сфері. Ми допомагаємо клієнтам зрозуміти їхні права та обов'язки у рамках нового законодавства, готуємо необхідну документацію та надаємо консультації з усіх питань, пов'язаних з процесом банкрутства та реструктуризації.

Основним результатом нашої роботи є звільнення наших клієнтів від фінансового тиску та стресу, пов'язаного з заборгованістю. Ми забезпечуємо їм захист від надмірних телефонних дзвінків колекторів, допомагаємо створити план виходу з фінансових труднощів та забезпечуємо професійне супроводження на кожному етапі процедури.

Наші фахівці з багаторічним досвідом готові надати ефективні та індивідуальні рішення для кожного клієнта, забезпечуючи їм можливість почати нове фінансове життя без тягаря боргів. Компанія "Звільнимо" стоїть на сторожі прав клієнтів та гарантує їхню фінансову свободу та захист у сфері боргової реструктуризації та банкрутства.

Крім того, наша компанія "Звільнимо" забезпечує повне конфіденційне обслуговування клієнтів у всіх аспектах процесу. Ми ретельно аналізуємо фінансовий стан клієнта, визначаємо оптимальний шлях розв'язання проблеми та надаємо професійні рекомендації.

Наша команда юристів має великий досвід у супроводженні процесів банкрутства та реструктуризації. Ми розуміємо, що кожна ситуація унікальна, тому пропонуємо індивідуальний підхід до кожного клієнта.

Компанія "Звільнимо" гарантує своїм клієнтам високий рівень професіоналізму, швидке та ефективне вирішення проблеми з боргами, а також повне дотримання вимог законодавства. Ми відкриті до співпраці з будь-якими клієнтами, які шукають допомоги у вирішенні фінансових труднощів через банкрутство чи реструктуризацію боргів.

Не втрачайте часу, звертайтеся до професіоналів! Компанія "Звільнимо" допоможе вам звільнитися від фінансових турбот і почати новий етап вашого життя без боргів та стресу.

rss